Karaman’in Ilk Özel Anadolu Lisesi Açiliyor

Karamanin ilk özel Anadolu Lisesi 2015-2016 egitim ögretim yilinda Eregli yolu üzerindeki yeni binasinda 14 Eylül 2015 Pazartesi günü açiliyor.

Karaman’in Ilk Özel Anadolu Lisesi Açiliyor

Konuyla ilgili açiklama yapan Özel Babaoglu Anadolu Lisesi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven;“Erken kayitlarimiz baslamistir. Her sinif seviyesinde kayitlarimiz yapilmaktadir. Yönetim ve Ögretmen kadromuz en üst seviyede ve alaninda uzman kisilerden seçilmis olup egitim ve ögretime hazirdir” dedi.
Ali Konukseven; “Velilerimizden ve ögrencilerimizden büyük talep gelmektedir. Tabii ki velilerimiz çocuklarinin gelecegini garantiye almakla haklilar. Çünkü okulumuzda haftalik 45 saatlik program uygulanacak. Bu program Okul müfredatiyla birlikte ÖSS ‘ye hazirlik seklinde harmanlanarak yapilacaktir.” Egitim kadromuz bu konuda oldukça deneyimlidir. Allahin izniyle Lisemizden mezun olacak ögrencilerimiz her anlamda tam donanimli olarak hayata hazir olacaklardir. Amacimiz egitimde disiplin ve basariyi ilke edinerek ögrencilerimizin hayata ve üniversite sinavlarina en iyi sekilde hazirlanmalarini saglamaktir. Kayitlarimiz her sinif seviyesinde devam etmektedir. Özel Babaoglu Anadolu Lisemizin Karamanimiza hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284