Karamanli 500 Anasinifi Ögrencisi Hem Yaristi Hem Eglendi

Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu il genelindeki anasinifi ögrencilerine yönelik boyama senligi düzenledi. Okul bahçesindeki senlikte ögrenciler, eglence ve yarisma heyecanini ayni anda yasadi.

 Karamanli 500 Anasinifi Ögrencisi Hem Yaristi Hem Eglendi

Okul Müdürü Tanju Yildirim “Karaman’daki anasinifi ögrencilerimizle eglenceli bir gün geçirdik. Ile eglenceli bir organizasyon kazandirdik. Yaklasik 5 yüz ögrencinin aileleri ve kardesleri ile katildigi bu mutlulugu her sene yasamak istiyoruz." dedi. Bu kadar çok küçük ögrenciyi bir araya toplamaktan, sevindirmekten ve onlarin heyecanini paylasmaktan büyük mutluluk duyduklarini belirten Yildirim; "Bu yarismanin, yavrularimizin özgüven kazanmasinda ve sosyallesmesinde önemli katkilar saglayacagina inaniyoruz. Çocuklarimizin mutlulugu bizim için her seyden önemli. " dedi.

Anaokulu ögrencileri, yarismadan önce okul bahçesinde kurulan sisme kaydiraklarda kaydi, ve ziplama balonlarinda zipladi. Ögrenciler hayallerindeki dünyayi resme dökerken, velilerine de konferans salonunda okulun rehber ögretmeni Abdulkadir Büyükaslan tarafindan “Çocugumu okula nasil hazirlayabilirim?” konulu seminer verildi.
Çocugu Karaman’daki özel bir anasinifinda ögrenci olan Türkan Avci adli çalisan bir bayan düzenlenen yarismanin hem katilim hem içerik olarak güzel olduguna deginerek, yarisma esnasinda katildiklari seminerin de eksikliklerini görmesi açisindan faydali buldugunu belirtti. Anasinifi ögrencilerinin hem aileleri tarafindan hem de bu tür etkinliklerle degisik sekilde gelismelerinin önemli oldugunu belirten Avci, boyama senligini organize eden okula ve emegi geçenlere tesekkür etti.
40 dakika boyunca resim yapan minik ögrenciler, yarismanin ardindan arkadaslari ile birlikte Oyun parkinda eglendi. Boyama Senliginde birinciligi Hamza Anaç Ilkögretim Okulu’ndan Nida Yigen,ikinciligi Dr. Sadik Ahmet Ilkögretim Okulu’ndan Seher Eryigit, üçüncülügü de Gevher Hatun Anaokulundan Duru Günaslan aldi. Ögrencilere Akülü araba,bisiklet ve madalya, ögretmenlerine çeyrek altin, okullarina da yazici hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284