Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu Italya’ya Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu idareci ve ögretmenlerinden olusan proje ekibi Italya’ya gidiyor. Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu proje ekibi Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi.

Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu Italya’ya Gidiyor

Ziyarette Okul Müdürü Muharrem Delen, “Differences Are Our Richnes, Farkliliklar Zenginligimizdir adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden 7 ögretmen ve 4 ögrencimizle 08–16 Aralik 2012 tarihleri arasinda Italya’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacagiz. Iki yil sürecek projemiz süresince Avrupa’nin farkli ülkeleri ile isbirligi yaparak, farkli kültürleri tanima ve farkli egitim sistemlerini yerinde görme imkâni bulacagiz” dedi.
Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada, “Egitim kurumlarimizin her alanda oldugu gibi Avrupa Birligi Projeleri konusunda da göstermis olduklari basarilar bizleri mutlu etmektedir. Egitim kurumlarimiz projeler hazirlayarak, yasadiklari dünyanin sorunlarina duyarsiz kalmayan, teknolojiyi ve bilgiyi yönetebilen, demokrasiyi özümsemis, insan haklarina saygili bireylerin yetistirilmesi hedefimize katki saglamaktadir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan okulumuzun idareci ve ögretmenlerine, tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284