Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Vali Süleyman Tapsız, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin Tanıtım Günleri açılışına katıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen Tanıtım Günleri açılış törenine; Vali Tapsız, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, akademisyenler, daire müdürleri ve liseli öğrenciler katıldı.
Karaman’daki lise öğrencilerinin üniversiteyi daha yakından tanımalarını amaçlayan Tanıtım Günleri açılışı, 15 Temmuz Resim Sergisinin Vali Tapsız ve beraberindeki heyet tarafından kurdelenin kesilmesi ve serginin gezilmesiyle başladı.
KMÜ tanıtım programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasının ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tanıtım filmi gösterimi ve Rektör Akgül’ün Tanıtım Günlerinin açılışına yönelik gerçekleştirdiği konuşmasıyla devam etti.
Açılış konuşmasının ardından Karaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin sergilediği müzik dinletisi ile devam eden program, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini tanıtan sunum ile sona erdi.
İki gün sürecek olan Tanıtım Günlerinde üniversitenin akademik birimleri tarafından stantlar açılırken, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonlarında eş zamanlı olarak sunumlar gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284