Kardes Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Il Milli Egitim Müdürlügü’nün uygulamaya koymus oldugu Kardes Okul Projesi kapsaminda okullarimiz arasinda karsilikli ziyaretler yapilmaya devam ediyor.

Kardes Okul Ziyaretleri Devam Ediyor
Karaman Merkez 75. Yil Sehitler Ilkögretim Okulu, okul müdürü Abdullah Demir, okul ögretmenlerinden Nejdet Yalçiner, Bahadir Mete, Hamza Sagcan ve bir grup ögrenci ile kardes okullari olan Bayir Köyü Ilkögretim Okulunu ziyaret ettiler.
75. Yil Sehitler Ilkögretim Okulu Müdürü Abdullah Demir yaptigi açiklamada, “Kardes okulumuzla birlikte yapmis oldugumuz planlama geregi ziyaretimizi 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalarinin yapildigi gün gerçeklestirerek köyde bayram coskusuna ortak olmak istedik. Okulumuzla birlikte Bakkallar ve Bayiler Odasi Yönetim Kurulu ve Berberler Odasindan temsilciler de ziyaretimize eslik etmislerdir. Bakkallar ve Bayiler Odasinin katkilariyla hazirlanmis olan balonlar, bayraklar kardes ögrencilerimize dagitilmis, bayrama katilanlara çesitli ikramlarda bulunulmustur. Berberler Odasi tarafindan getirilen kuaförler tarafindan isteyen ögrencilerin saç kesimleri gerçeklestirilmis, ziyaretimiz anisina kardes okulumuzun bahçesine fidanlar dikilmistir. Kardes okulumuzla her ne kadar mekân olarak bir birimizden uzak olsak da kurmus oldugumuz sicak dostluklar bizleri bir birimize yakinlastirmistir. Bizlere göstermis olduklari misafirperverlik ve samimi duygulardan dolayi köy muhtarligina, kardes okulumuza, tüm köy halkina tesekkür ediyoruz. Kurmus oldugumuz bu sicak dostluk ve gönül köprülerinin uzun yillar devam etmesini temenni ediyoruz. Ayrica bu tür faaliyetlerimize destek veren Bakkallar ve Bayiler Odasina ve Berberler Odasina desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz” dedi.
Bayir Ilkögretim Okulu Müdürü Ramazan Özata da, “Kardes okulumuzun bizleri en mutlu günümüzde ziyaret etmeleri, bayram coskumuza ortak olmalari bizi son derece mutlu etmistir. Bu gün 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalarinin yaninda kardes okulumuzla ve tüm köy halkimizla bir kaynasma günü olmustur. Bu gün bayrama katilanlara yaptiklari etli pilav ve ayran ikramlarindan dolayi Köy Muhtarligimiza ve köyümüzde bulunan Asevi Idarecilerine çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284