Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Gelecek Yil Yeni Binasinda

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu gelecek yildan itibaren yeni binasinda egitim-ögretim verecek.

Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Gelecek Yil Yeni Binasinda

Geçtigimiz Nisan ayinda insaatina baslanan Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasi 7000 m² kapali alani, 20 derslik, 4 bilgisayar laboratuari, 117 ve 130 kisilik 2 konferans salonu ile göz dolduracak. Mutfak, yemekhane, kafeterya ve otoparki sayesinde ögrencilerin ve tüm personelin sosyal ihtiyaçlari da karsilanmis olacak.
Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögretim Görevlisi Abdulbaki Pinar yaptigi açiklamada insaat alaninda beton döküm islemleri devam ettigini belirterek, gelecek yilin yaz aylarinda yeni bina insaatinin tamamlanacagini bildirdi. Abdulbaki Pinar 1995-1996 egitim-ögretim yilindan bu yana egitim-ögretime devam ettikleri mevcut binalarinin yillar içerisinde yiprandigini, ihtiyaca cevap veremedigini söyleyerek sözlerine söyle devam etti. “Okulumuzda Yerel Yönetimler normal ve ikinci ögretim ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanligi normal ögretim programlarimizda 355 ögrencimiz bulunmakta olup, Tibbi Tanitim ve Pazarlama normal ve ikinci ögretim programina 2013 – 2014 egitim ögretim yilinda ögrenci alinacaktir. 2013-2014 egitim-ögretim yilinda modern görünümlü yeni binamizda, yeni programlarimizla egitim-ögretime devam edecek olmamiz hepimizi simdiden heyecanlandirmaktadir”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284