Kitap Okumaya İlişkin Protokolün İmzaları Atıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Huzur Vakfı arasında öğrencilerle kitap okumaya ilişkin işbirliği protokolünün imzaları atıldı.

Kitap Okumaya İlişkin Protokolün İmzaları Atıldı

Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Huzur Vakfı Başkanı Süleyman Yavuz katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda öğrencilerin kitap okumalarını sağlamak amacıyla imzalanan protokol çerçevesinde; bir konu üzerinde ayrıntılı düşünen, görüş ve yorumlarını açık bir şekilde ifade eden bireylerin yetişmesi hedeflenmektedir.

İmza töreninin ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “Milli Eğitim Temel Kanunun genel amaçlarında belirtiği gibi öğrencilerimizi beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde bir kişiliğe ve karakter, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, topluma karşı sorumluluk duyan bireyler yetiştirmek aynı zamanda ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri ve davranışlarını kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların kendilerini mutlu kılacak bir meslek sahibi olmalarını yol göstermek amacıyla Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda öğrencilerin kitap okumalarını sağlamak için Müdürlüğümüz ile Huzur Vakfı arasında bu protokol imzalanmıştır. Her iki taraf için hayırlı olsun” diye konuştu.

İmzaların atılmasının ardından günün anısına çekilen fotoğraflar sonrası program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284