KMÜ 2011 Faaliyet Raporu Yayinlandi

5018 sayili Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesine istinaden hazirlanan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin 2011 yili Idare Faaliyet Raporu üniversitenin internet sayfasinda yayinlandi.

KMÜ 2011 Faaliyet Raporu Yayinlandi
Üniversitenin 2011 yilindaki faaliyet sonuçlarini tüm yönleriyle açiklayan rapor, mali saydamlik ve hesap verme sorumlulugunu saglamak amaciyla dogru, güvenilir, önyargisiz ve tarafsiz bilgiler kullanilarak hazirlandi. Raporda; ilgili taraflarin ve kamuoyunun bilgi sahibi olmasini saglamak üzere açik, anlasilir, sade bir dil kullanildi. 
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi 2011 yili Idare Faaliyet Raporu; genel bilgiler, amaç ve hedefler, faaliyetlere iliskin bilgi ve degerlendirmeler, kurumsal kabiliyet ve kapasitenin degerlendirilmesi, öneri ve tedbirler, iç kontrol güvence beyani ile mali hizmetler birim yöneticisinin beyani olmak üzere toplam yedi bölümden olusuyor.
Raporda ögrenci, akademik ve idari personel sayisindaki artis oranlari, yeni açilan bölüm ve programlar, üniversitede yapilan bilimsel toplantilar, akademisyenlerin yayin oranlarindaki artis, kütüphane kapasitesindeki gelisim durumu gibi önemli veriler, ayrintilariyla sunuluyor. Ayrica üniversitenin bütçe uygulama sonuçlari da seffaf veriler ile kamuoyu ile paylasiliyor.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi 2011 yili Idare Faaliyet Raporuna www.kmu.edu.tr adresinden ulasilabiliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284