KMÜ Ailesi Genisliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine 2013-2014 egitim-ögretim yilinda yeni ögrenciler katilacak.

KMÜ Ailesi Genisliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) Sosyal Bilimler, Saglik Hizmetleri ve Kazim Karabekir Meslek Yüksekokullari bünyesindeki programlara ögrenci alinmasina yönelik karar, Yüksekögretim Kurulunun 18 Nisan 2013 tarihinde yaptigi toplantisinda onaylandi.
Alinan kararla Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun Turizm ve Otel Isletmeciligi programina normal ve ikinci ögretim olmak üzere toplam 80, Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulunun Tibbi Tanitim ve Pazarlama programina normal ve ikinci ögretim olmak üzere toplam 100, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ise Engelli Bakimi ve Rehabilitasyon ile Diyaliz programlarina normal ve ikinci ögretim olmak üzere toplam 80 ögrenci alinacak. Tüm programlarda ögrenciler istege bagli hazirlik sinifi okuyabilecek.
Konuyla ilgili açiklama yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, “KMÜ ailesine yeni ögrenciler gelecek olmasindan mutluluk duyuyorum. Yeni açilan bölüm ve programlari ile daha da büyüyen, güçlenen üniversitemiz siradan degil aranan üniversite olma özelligini sürdürerek çalismalarina devam edecektir“ seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284