KMÜ Anaokulu Itfaiye Ile Tanisti

Karaman Itfaiyesi, üniversitenin en minik ögrencilerini konuk etti. Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Anaokulunun 3-6 yas arasindaki ögrencileri, itfaiye erleriyle tanisti.

KMÜ Anaokulu Itfaiye Ile Tanisti
Itfaiye erlerinin kiyafetlerini giyerek büyüdüklerinde itfaiyeciler gibi kahraman olmak istediklerini söyleyen minik ögrencilerin merakli sorularini, itfaiye erleri özenle cevapladi.
Itfaiye Egitim Çavusu Mehmet Kumlu itfaiyecilerin ne yaptigi ve nasil çalistigi hakkinda ögrencileri bilgilendirdi. Kumlu, ögrencilere itfaiyecilerin yangin söndürdügü, kaza geçirenlere yardim ettikleri, gerektiginde bir yerde sikisip mahsur kalan kisileri kurtardiklari ve yangin durumunda telefondan 110 numaralarini arayabileceklerini söyledi.
KMÜ Anaokulu ögrencileri, bir sonraki hafta üniversitenin spor merkezini gezecekler ve spor branslari hakkinda ögretim üyelerinden bilgi alacaklar.
KMÜ Anaokulunda 3-6 yas arasi çocuklar ögrenim görüyor ve sadece üniversite personeli degil, tüm Karaman halkinin çocuklari kayit yaptirabiliyor. Üniversite yerleskesinin girisinde kurulan Anaokulunda uzmanlik alani çocuk gelisimi olan ögretim elemanlari her gün farkli konularda çocuklarla etkinlik yapiyor. KMÜ Anaokulu yaz aylari da dahil 08.00-17.00 saatleri arasinda açik bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284