Kmü Anaokulunda Anneyle Babanin Karagöz-Hacivat Gösterisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Anaokulunda aile katilimi etkinlikleri çerçevesinde, bir anne ve babanin Karagöz-Hacivat gösterisi büyük begeni topladi.

Kmü Anaokulunda Anneyle Babanin Karagöz-Hacivat Gösterisi

Ailelerin okulda yapilan etkinlikleri yerinde görmelerini saglamak, okul ve aile arasindaki etkilesimin niteligini artirmak, çocuklarin okula karsi daha olumlu tutumlar sergilemeleri gibi amaçlarla KMÜ Anaokulunda aileler okul etkinliklerine katiliyor.
Hem annenin, hem de babanin katiliminin zorunlu tutuldugu etkinliklerde, aileler mesleklerini tanitma, hobileriyle çocuklari tanistirma, çocuklara masal-hikaye okuma, oyun oynama veya müzik enstrümani çalma gibi yeteneklerini sergiliyor.
“Karagözle Hacivat Benim Annemle Babammis”
Aile katilimi etkinliklerinde Pinar ve Çagatay Biçer çiftinin canlandirdigi Karagöz-Hacivat oyunu, profesyonel tiyatro sanatçilarini aratmadi. Karagöz ve Hacivat karakterlerini canlandirirken ses taklitleriyle ve vurgulamalariyla büyük begeni toplayan Biçer çifti, çocuklara getirdikleri hediyelerle de çocuklari neselendirdiler, hep birlikte eglendiler.
Ege’nin oyun bittikten sonra “aaaHacivat annem, Karagöz de babammis” demesi, tüm katilimcilar tarafindan sempatiyle alkislandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284