KMÜ Aralik Ayina Dolu Dolu Giriyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin Aralik ayi ilk hafta etkinlikleri belli oldu. Bes günde on farkli etkinligin gerçeklestirilecegi üniversitede etkinliklerin konu basliklari ise söyle: “Vine Krallari ile Söylesi, Türk Müslümanligi Konferansi, TÜBITAK Sosyal Bilimler Alaninda Proje Hazirlama Egitimi, Serbest Kürsü Konusmalari, 5. Karaman Engelliler Söleni, Engelliler Günü Semineri, Dünden Bugüne Ekonomi Paneli, Türkiye-Azerbaycan Iliskileri ve Ermeni Meselesi Konferansi, Düsünceler ve Kavramlar Söylesisi, Film Gösterimi.”

KMÜ Aralik Ayina Dolu Dolu Giriyor

Sosyal Medyayi Kasip Kavuran Vine Krallari KMÜ’de
1 Aralik Pazartesi günü saat 14’te gerçeklestirilecek ‘Vine Krallari ile Söylesi’ etkinligi KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonu’nda yapilacak. Genç Arastirmacilar Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen söylesiye, sosyal medyada isim yapmis Vine videolarini hazirlayanlardan Aykut Elmas, H. Ibrahim Göker, Ugur Can Akgül, Anil Piyanci konuk olarak katilacak.
Yazar Dr. Sait Baser Konferans Verecek
KMÜ Türk Egitim Ögrenci Toplulugu’nun düzenledigi ‘Türk Müslümanligi’ konulu konferans, 2 Aralik Sali günü saat 15’te KMÜ Karamanoglu Mehmetbey Konferans Salonunda yapilacak. Konferans akademisyen ve yazar Dr. Sait Baser tarafindan verilecek. ‘Kurt ve Töre’, ‘Kök Tengri’, ‘Toplumsal Ali Anlamak’, ‘Türk Inanma ve Anlama Modeline Dair’, ‘Yahya Kemal’de Türk Müslümanligi’ kitaplarinin yazari olan Dr. Sait Baser ayni zamanda bir gazetede köse yazarligi yapiyor.
Sosyal Bilimler Alaninda TÜBITAK Projesi Hazirlama Egitimi Verilecek
KMÜ’de TÜBITAK Sosyal Bilimler Alaninda Proje Hazirlama Egitimi verilecek. Egitim KMÜ, Konya Teknokent, Selçuk Teknoloji Transfer Ofisi ve KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi isbirliginde gerçeklestirilecek. Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda 3 Aralik Çarsamba günü saat 10’dan 18’e kadar sürecek olan programin egitmenligini Prof. Dr. Ahmet Yildirim yapacak.
KMÜ Ögrencileri Serbest Kürsüde Kendilerini Ifade Edecek
KMÜ Gençlik Insiyatifi Ögrenci Toplulugu ile Genç Baris Insiyatifi Dernegi tarafindan üç haftada bir Serbest Kürsü Konusmalari yapilacak. Ilki 3 Aralik Çarsamba günü saat 10.45’te Saglik Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda gerçeklestirilecek etkinligin ilk programinda ‘Sehirlesme ve Çevre Duyarliligi’ konusu ele alinacak.
KMÜ’de Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri
3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle üniversitede iki ayri etkinlik yapilacak. KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafindan düzenlenen 5’inci Karaman Engelliler Spor Söleni, 3 Aralik Çarsamba günü saat 14’te KMÜ BESYO Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek.
Ayni gün KMÜ Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafindan ‘Dünya Engelliler Günü Semineri’ verilecek. Etkinlik, saat 14’te KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda yapilacak.
Ekonominin Dünü ve Bugünü Konusulacak
KMÜ Genç Ekonomistler Ögrenci Toplulugu’nun düzenledigi ‘Dünden Bugüne Ekonomi’ paneli, 4 Aralik Persembe günü yapilacak. KMÜ Karamanoglu Mehmetbey Konferans Salonunda saat 14.30’da gerçeklestirilecek etkinlige konusmaci olarak Prof. Dr. Ahmet Ay, Doç. Dr. Mehmet Alagöz, Doç. Dr. Sinem Yapar Saçik katilacak.
KMÜ’de Prof. Dr. Hanim Halilova Ile Azerbaycan Iliskileri Masaya Yatirilacak
KMÜ Türk Dünyasi Arastirma Ögrenci Toplulugu tarafindan ‘Türkiye-Azerbaycan Iliskileri ve Ermeni Meselesi’ konulu konferans, 4 Aralik Persembe günü saat 14.30’da KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda gerçeklestirilecek. Konferans Ebulfeyz Elçibey’le birlikte çalismis olan, Azerbaycan’in ilk kadin taburunun da kurucusu Prof. Dr. Hanim Halilova tarafindan verilecek.
Islami Ilimler Fakültesinden KMÜ Personeline Yönelik Seminerler Dizisi
Üniversite personeline yönelik olarak KMÜ Islami Ilimler Fakültesinin düzenledigi ‘Düsünceler ve Kavramlar’ ana baslikli seminerler dizisinin ilki 4 Aralik’ta yapilacak. Saat 15’te Saglik Kültür ve Spor Dairesi VIP Salonunda gerçeklestirilecek olan programda haftanin temasi ‘Ilah’ olacak.
Üniversitede 16 Ton Filmi Gösterilecek
KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda 5 Aralik Cuma günü saat 14.30’da sinema gösterimi yapilacak. KMÜ Felsefi Düsünce Ögrenci Toplulugu tarafindan gösterilecek olan ’16 Ton’ adli film, madenciler için hazirlanmis ve belgesel film özelligi tasiyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284