KMÜ BESYO Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜ BESYO) öğrencileri tarafından Rekreasyon dersi kapsamında tiyatro oyunu sergilendi.

KMÜ BESYO Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

Spor Yöneticiliği Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin ders aktivitesi olarak gerçekleştirdikleri ve yedi oyundan oluşan tiyatro gösterisi KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonunda izleyici karşısına çıktı.

İnsan ilişkilerini mizahi bir dille anlatan tiyatro gösterisi hakkında açıklama yapan dersin sorumlusu Yrd. Doç Dr. Sefa Şahan Birol, bu aktiviteyi hazırlamaktaki amaçlarının birinci ve ikinci öğretimde okuyan BESYO öğrencilerini bir araya getirerek kaynaştırmak, iletişimlerini güçlendirmek, birlikte grup çalışmaları yapabilmelerini sağlayarak hem zamanlarını verimli geçirmeleri hem de mesleklerinde başarı kazanmalarına katkı sağlamak olduğunu belirtti. Yrd. Doç Dr. Birol, "Toplamda 75 öğrenci bu aktiviteye katıldı ve bir ay boyunca verimli şekilde çalıştılar. Emeklerine değdi ve yaptıkları işten hem kendileri oldukça keyif aldılar hem de bizleri fazlasıyla eğlendirdiler. Her birine teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık." ifadelerinde bulundu.

İzleyicilerin keyifli dakikalar geçirdiği etkinlik sonunda öğrenciler salondan büyük alkış aldılar.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284