KMÜ BESYO’nun Özel Yetenek Sinavi Ön Kayitlari Basliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokuluna (KMÜ BESYO) özel yetenek sinaviyla ögrenci alinacak. Özel yetenek sinavlarina ön kayitlar 22 Haziran’da basliyor.

KMÜ BESYO’nun Özel Yetenek Sinavi Ön Kayitlari Basliyor

140 Ögrenci Kontenjani
Yüksekokulun Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümüne 20 bayan ve 30 erkek olmak üzere toplam 50 ögrenci, yine ayni bölüme milli sporcu kontenjaniyla da 10 ögrenci alinacak.
Yüksekokulun Spor Yöneticiligi Bölümünün normal ve ikinci ögretimlerine ise 15’er bayan ve 25’er erkek olmak üzere 40’ar ögrenci alinacak. Buna göre genel toplamda KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokuluna 2015-2016 egitim-ögretim dönemi için 140 ögrenci kabul edilecek.
Basvurular 22 Haziran’da, Sinavlar 29 Temmuz’da Basliyor
Adaylar ön kayit basvurularini 22 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasinda //onkayitbesyo.kmu.edu.tr/ adresinden online olarak gerçeklestirebilecekler. Kesin kayitlar ise 6-10 Temmuz tarihlerinde KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulunda yapilacak. Kesin kayitlarin ardindan özel yetenek sinavlari da 29-30-31 Temmuz tarihlerinde BESYO Spor Salonunda gerçeklestirilecek.
KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu özel yetenek sinavlari hakkinda ayrintili bilgiye //besyo.kmu.edu.tr/ adresinden ulasilabilir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284