KMÜ, Biyomühendislik Ve Arkeoloji Bölümlerine Ögrenci Alacak

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesi bünyesindeki Biyomühendislik programi ile Edebiyat Fakültesi bünyesindeki Arkeoloji programina 2013-2014 egitim-ögretim yilindan itibaren ögrenci alinmaya baslanacak.

KMÜ, Biyomühendislik Ve Arkeoloji Bölümlerine Ögrenci Alacak

Yüksekögretim Kurulunun 28 Mart 2013 tarihli toplantisinda alinan kararla Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin Biyomühendislik ve Arkeoloji programlarina 40’ar ögrenci alinmasi onaylandi. Karara göre ögrenciler her iki programda da istege bagli hazirlik sinifi okuyabilecek.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin emin adimlarla ilerlemesinden memnuniyet duyduklarini ifade eden KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, “Üniversitemizin akademik standartlarini yükseltmek ve bölgemizin ihtiyaçlari dogrultusunda programlar açmak için gayret gösteriyoruz. Üniversitemizde ögrenim görecek olan ögrencilerin, üst düzeyde bir egitim-ögretim sürecinden geçerek toplumsal hayata ve ülke ekonomisine arti deger katmalari temel hedefimizdir.” seklinde konustu. Rektör Gökmen, yeni ögrenci alacak programlarin Üniversiteye ve Karaman’a hayirli olmasini diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284