KMÜ Personel Daire Baskani Ömer Dogan, Üniversiteye Veda Etti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) kurulusundan beri Personel Daire Baskanligi görevini yürüten Ömer Dogan, kendisi için verilen veda yemeginin ardindan üniversiteden ugurlandi.

KMÜ Personel Daire Baskani Ömer Dogan, Üniversiteye Veda Etti

Karaman Ögretmenevi’nde 21 Ekim tarihinde düzenlenen vedalasma programina Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Karatas, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Genel Sekreter Yardimcisi Adnan Tiske, daire baskanlari ve müdürler katildi.
Necmettin Erbakan Üniversitesinde Personel Daire Baskanligi görevine naklen atanan Ömer Dogan, organizasyonu düzenleyen Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ailesine tesekkür etti. Duygulu anlar yasayan Dogan, bes yildir çalistigi Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin hayatinda ayri bir yeri oldugunu ifade etti.
Programda konusan KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, kurucu personel olmanin zorluklarina deginerek Ömer Dogan’in Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine yaptigi katkiya dikkat çekti.
Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim ise Ömer Dogan’in Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini hep güzel anilarla hatirlamasini temenni ettigini belirterek kendisine yeni görevinde basarilar diledi.
Prof. Dr. Mehmet Karatas, üst yöneticiler olarak en zor durumlarda bile güler yüzle makama girip güler yüzle makamdan ayrilabilen çok az sayida personel tanidiklarini ifade ederek Dogan’in nezaketine ve isini iyi yapan bir görev adami olduguna vurgu yapti. Karatas, insanlarin hafizalarina format atmanin ve anilarini silmenin mümkün olmadigini kaydederek Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine belli bir birikimle gelen Dogan’in, buradan da yeni birikimlerle ayrilacaginin altini çizdi. Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in üniversite için en basta ortaya koydugu ‘iyilik biriktirmek’ misyonunu hatirlatan Karatas, Dogan’in bunu layikiyla yerine getirdigine inandigini belirtti.
Programda söz alan üniversite çalisanlari ise Ömer Dogan’in nazik, güler yüzlü, çaliskan, devlet adami kisiligine sahip ve dürüst birisi olduguna dikkat çekerek kendisiyle yasadiklari anilari paylastilar.
Toplanti, Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Karatas’in kuruma katkilari nedeniyle KMÜ Rektörü adina Ömer Dogan’a tesekkür ederek kendisine hediye takdim etmesinin ardindan sona erdi.
Dogan, toplantiya katilan tüm personel ile tek tek vedalasarak Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesindeki görevine nokta koydu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284