KMÜ Rektörü KYK’da Kalan Ögrencileri Ziyaret Etti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan ögrencileri ziyaret etti.

KMÜ Rektörü KYK’da Kalan Ögrencileri Ziyaret Etti
Rektör Gökmen, Kredi Yurtlar Kurumu kafeteryasinda her masayi tek tek gezerek tüm ögrencilerle ayri ayri ilgilendi.
Bürokrasi kurallari olmadan isteklerini, begeni ve sikâyetlerini direkt üniversite rektörüne aktarmanin mutlulugunu yasayan ögrenciler, böyle bir ziyaretin kendileri için büyük bir onur oldugunu, ögrenim gördükleri üniversitenin üst yönetiminin yurtlarina kadar gelmelerinden dolayi heyecanli ve mutlu olduklarini belirterek, sik sik Rektör Gökmen ile bir araya gelmeyi istediklerini dile getirdiler.
“Kredi Yurtlar Kurumunun ortami çok sicak; yüreklerinizle mi isitiyorsunuz burayi?” sözleri ögrenciler tarafindan mutlulukla karsilanan Rektör Gökmen, “Üniversitemizde ögrencilerimizin hepsi çok degerli. Sizler mutlu ve huzurlu iseniz, biz de mutlu oluyoruz. Sizlerle derste veya farkli ortamlarda bir arada olmayi çok özlüyorum. Sizlerin civiltilari bana huzur veriyor” seklinde konustu.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, birebir sohbet ettigi ögrencilere hayata dair önemli mesajlar da verdi. “Hangi isi yaparsak yapalim, en iyisini yapmamiz gerekir” diyen Rektör Gökmen; “Sizler de ögrenci olarak yaptiginiz isleri en iyi sekilde yapmalisiniz. Bir isi yaparken ne kadar zorlanir ve emek harcarsaniz, basariyi o kadar hak ederek yasarsiniz. Elbette kaliteli is yaparken, ahlakli olmanin önemini de unutmamalisiniz” dedi.
Tüm istekleri ve çözüm önerilerini tek tek dinleyen, her ögrenci ile ayri ayri ilgilenen Rektör Gökmen’in ziyareti, saat 22.00’ye kadar sürdü.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, ögrencilerini özel yurtlarda ve evlerinde de ziyaret etmeye devam edecek. KMÜ Rektörünün önderliginde sürdürülen ziyaretler, üniversite-toplum iliskileri bakimindan örnek bir girisim olarak degerlendiriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284