KMÜ Uygulama Anaokulu Ögrencileri Kütüphaneyi Gezdi

Karamanoglu Mehmetbey (KMÜ) Üniversitesi Uygulama Anaokulu yeni egitim ögretim döneminde hizmete açildi. 3–5 yas arasinda 10 ögrencisi bulunan anaokulu, ögrencileri ve ögretmenleriyle birlikte üniversite kütüphanesini gezdi.

KMÜ Uygulama Anaokulu Ögrencileri Kütüphaneyi Gezdi
Ögrenciler ögretmenlerinin esliginde kütüphaneyi gezerken, kütüphanede sessiz olunmasi gerektigini ve nasil kitap alinacagini ögrendiler. Ögrenciler ilgiyle kitap raflarini inceleyerek, kitaplar hakkinda kütüphane görevlilerine sorular sordular.
KMÜ Uygulama Anaokulundaki miniklerin ziyaretinden memnun oldugunu belirten Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Baskani Hidir Metin “Henüz 3-5 yas arasinda kütüphane ile tanismanin büyük faydasi olduguna inaniyoruz. Üniversitemizin anaokulunun ögrencilerini daha sik araliklarla kütüphanemizde görmek bize keyif verecektir.” ifadelerini kullandi.
Yeni açilan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulunda Çocuk Gelisimi alaninda egitim alan ögretmenler esliginde egitimler sürdürülüyor. KMÜ Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ögretim elemanlari ögrencilere hergün farkli konularda katki sagliyor. Drama, müzik, sanat etkinliklerinin yani sira sorumluluk, vefa, tutumluluk, saygi gibi degerler konusunda etkinlikler yapiliyor.
Kayitlari devam eden ve her hafta farkli bir sosyal etkinlik planlanan KMÜ Uygulama Anaokulu hakkindaki bilgilere //shmyo.kmu.edu.tr/anaokulu/ web sitesinden ulasilabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284