KMÜ’de Aile Danışmanlığı Kursuna Başvurular Devam Ediyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KMÜSEM) tarafından açılacak ‘Aile Danışmanlığı’ kursuna başvurular devam ediyor.

KMÜ’de Aile Danışmanlığı Kursuna Başvurular Devam Ediyor

Koordinatörlüğünü Doç. Dr. Nejla Canbulat Şahiner’in yapacağı kurs; sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tıp, hemşirelik ve çocuk gelişimi alanlarında en az dört yıllık lisans programından mezun veya mezun olabilecek kişilere yönelik olacak.

Kurs 10 Aralık'ta Başlayacak

Katılımcı sayısının 30 kişiyle sınırlı tutulacağı kursa şimdiye kadar 20 başvuru yapılırken başvurular 10 Aralık'a kadar devam edecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde 10 Aralık Cumartesi günü başlayacak olan kursun katılım ücreti 3 bin TL olacak. Kursta 300 saat teorik, 90 saat uygulama ve 60 saat süpervizyon olmak üzere 450 saat eğitim verilecek.

Kursa katılmak isteyenlerin kurs ücretini veya ilk taksitini yatırdıktan sonra gerekli belgelerle birlikte Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğüne şahsen gelerek kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. Aile Danışmanlığı Kursu hakkında detaylı bilgiye //sem.kmu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284