KMÜ’de Aralik Ayi Etkinlikleri Sürüyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Aralik ayi etkinlikleri hiz kesmeden devam ediyor. Aralik ayinin üçüncü haftasinda dört farkli etkinlik ögrencilerle bulusacak.

KMÜ’de Aralik Ayi Etkinlikleri Sürüyor

Ilk olarak 16 Aralik Sali günü Eymen Süperpak Genel Müdürü Çagatay Yolkolu, Kariyer Günü etkinliklerinde ögrencilerle bir araya gelecek. 17 Aralik Çarsamba günü ise Psikolog Esra Altintas’in sunumunu yapacagi ‘Uyusturucu ve Bagimlilik Semineri’ düzenlenecek. 18 Aralik Persembe günü de Prof. Dr. Halit Çalis, ‘Din-Seriat’ kavrami üzerine seminer gerçeklestirecek. Son olarak da 19 Aralik Cuma günü ‘Yol’ filmi izleyicilerin begenisine sunulacak.
Hayat Yolunda Adim Adim Basari
KMÜ Genç Girisimciler & Gençlik Inisiyatifi Ögrenci Topluluklari tarafindan düzenlenen ‘Hayat Yolunda Adim Adim Basari ve Kariyer Günleri’ etkinliginde Eymen Süperpak Genel Müdürü Çagatay Yolkolu ögrencilerle bulusacak. 16 Aralik Sali günü IIBF Karamanoglu Mehmetbey Konferans Salonunda gerçeklesecek olan konferans, saat 14’te baslayacak. Etkinlikte ayrica ISKUR meslek danismanlarinca is arama teknikleri, özgeçmis hazirlama ile is ve meslek danismanligi hizmetleri hakkinda da bilgi verilecek.
Uyusturucu ve Bagimlilik Semineri
KMÜ Saglik Kültür ve Spor (SKS) Daire Baskanligi tarafindan ‘Uyusturucu ve Bagimlilik Semineri’ düzenlenecek. Psikolog Esra Altintas’in verecegi seminer, SKS 2 Nolu Konferans Salonunda 17 Aralik Çarsamba günü saat 14’te baslayacak.
Düsünceler ve Kavramlar: ‘Din-Seriat’
Islami Ilimler Fakültesi tarafindan düzenlenen Düsünceler ve Kavramlar konulu seminerler dizisinin ikincisi 18 Aralik Persembe günü gerçeklestirilecek. Prof. Dr. Halit Çalis’in sunumunu yapacagi seminerin bu haftaki konusu ‘Din-Seriat’ olarak belirlendi. Tüm üniversite personelinin davetli oldugu seminer, Saglik Kültür ve Spor Dairesi VIP Salonunda saat 15’te baslayacak.
Sinema Gösterimi
KMÜ Felsefi Düsünce Ögrenci Toplulugunun düzenledigi sinema gösteriminde ise ‘Yol’ filmi izleyenlerle bulusacak. 19 Aralik Cuma günü SKS 1 Nolu Konferans Salonunda gösterilecek olan film saat 14’te baslayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284