KMÜ’de Ek Yerlestirme Kayitlari Basladi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Ek Yerlestirme kayitlari basladi. ÖSYM tarafindan açiklanan Ek Yerlestirme sonuçlarina göre 341 yeni ögrenci KMÜ’ye kayit yaptiracak.

KMÜ’de Ek Yerlestirme Kayitlari Basladi
8-10 Ekim 2012 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek kayitlarin ardindan, yeni ögrenciler 17 Eylül 2012 tarihinde baslayan egitim-ögretim sürecine katilabilecekler.
Üniversitenin Edebiyat Fakültesi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Ermenek Meslek Yüksekokulu, Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda bos olan toplam 418 bos kontenjandan 341'ine yerlestirme yapildi. Ögrenciler tarafindan en çok tercih elden bölüm ise yeni açilan Enerji Sistemleri Mühendisligi oldu. Bos olan 31 kontenjanin tümüne yerlestirme gerçeklesti.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen yeni kayitlar dolayisiyla yaptigi açiklamada, yeni ögrenci ve ailelerine hayirli olsun dileklerini sundu. Rektör Gökmen “Ögrencilerimizin en iyi ortamlarda ögrenim görmeleri için tüm hazirliklarimizi 2012-2013 egitim- ögretim yilinin basinda tamamlamistik. Ek Yerlestirme sonuçlarina göre ailemize yeni katilan çocuklarimizin da en kisa zamanda uyum süreçlerini tamamlayarak, egitim hayatlarina basarili bir sekilde devam edeceklerine inaniyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284