KMÜ’de Uzaktan Egitim Semineri Verildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde ALMS (Akademik Ögretim Yönetim Sistemi) hakkinda bilgilendirme ve tanitim toplantisi yapildi. IIBF Karamanoglu Mehmetbey Salonunda yapilan toplantiya, idari ve akademik personel katildi.

KMÜ’de Uzaktan Egitim Semineri Verildi
Toplantida Türk Telekom Teknik Satis Yönetmeni Ali Emre Yorgancioglu, Advancity Bilisim Teknolojileri Sirketi Genel Müdürü Cem Atacik ve Advancity Bilisim Teknolojileri Sirketi Genel Müdür Yardimcisi Ali Inal tarafindan uzaktan egitim sistemleri konusunda bilgiler verildi.
Türk Telekom Teknik Satis Yönetmeni Ali Emre Yorgancioglu, ögretim elemanlarinin ders içeriklerini arsivleyen LMS sistemi ve sanal ortamda ders sunumu konularinda, Türk Telekomun fiziki altyapiyi olusturdugunu, haftanin her günü ve 24 saat sunulan bu hizmetin maliyetinin de ucuz oldugunu belirtti.
Advancity Bilisim Teknolojileri Sirketi Genel Müdürü Cem Atacik, üniversitede online ders ortami olusturarak egitim, toplanti ya da seminer verilmesi konusunda bilgiler verdi. Atacik, “Uzaktan egitim sistemi ile egitmenler ve ögrenciler görüntü ve sesini paylasabilir, dokümanlar üzerinde çalisabilir, sunum yapabilir, dersle ilgili tartisabilir ve online soru sorabilir.” dedi. Atacik, ders anlatiminda canli oturum baslatma, katilimci davet etme ve kullanici yönetim sistemi hakkinda demo gösterisi yaparak, katilimcilarin sorularini cevaplandirdi.
KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi, “ögrencilerimizin ve personelimizin ihtiyaç duydugu yazilim, donanim ve diger bilisim hizmetlerini karsilamak ve bu hizmetlerin devamliligini saglamak konusunda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi önemli mesafeler almistir. Sanal sinif ve uzaktan egitim sistemi hizmet saglayicisi Türk Telekom yetkililerine ve çözüm ortaklari olan Advancity Sirketine verdikleri bilgiler için tesekkür ederiz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284