KMÜ’lü Ögrenciler Karaman Gençlik Meclisini Kurdu

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögrencilerinin kurdugu Karaman Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin baskani ve üyeleri Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret ettiler.

KMÜ’lü Ögrenciler Karaman Gençlik Meclisini Kurdu
 
KMÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü 2. sinif ögrencileri olan baskan Emre Yilmaz ve üyeler Tuba Dogan ile Eda Dinç Rektör Gökmen’e Meclislerinin kurulma asamalarini anlatarak, ayrintili bilgiler verdiler. Emre Yilmaz, Karaman Belediyesine verdikleri dilekçeler sonucunda kendi çabalariyla yaklasik bir ay önce Gençlik Meclisini olusturarak, faal hale getirdiklerini anlatti.
Amaçlarinin Karaman’in kent yönetiminde gençlerin de söz sahibi olmalarini saglamak oldugunu söyleyen Gençlik Meclisi Baskani Emre Yilmaz “Su an meclisimizin yürütme kurulunda 7 kisi görev yapiyoruz. Sayimizi artirmak ve Karaman’daki tüm genç arkadaslarimizi aramizda görmek istiyoruz. Üniversiteli olup olmamasi önemli degil. Biz bütün gençleri yanimiza bekliyoruz.” diye konustu.
Emre Yilmaz “Egitim Için El Ele” projesinden de bahsederek, gönüllü arkadaslarini bulduklari takdirde, lise son sinif ögrencilerine kendilerinden büyük abla ve agabeylerinden ders almalarini saglayacaklarini açikladi. Tüm gönüllüleri bu projenin hayata geçirebilmek için kendilerine destek vermeye davet etti.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen Gençlik Meclisi baskani ve üyelerini tebrik etti ve her türlü destegi vermeye hazir olduklarini söyledi. Rektör Gökmen “Gençlerin sosyal hayata yabanci kalmadan duyarli çalismalarda rol almalarini sevindirici buluyoruz.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284