KMÜ’nün 12 Bininci Ögrencisi Kayit Yaptirdi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) ögrenci sayisi 12 bine ulasti. Üniversitenin 12 bininci ögrencisi olarak kayit yaptiran Gülcan Çaliskan ögrenci belgesini ve kimligini Ögrenci Isleri Daire Baskani Mevlüt Balta’nin elinden aldi.

KMÜ’nün 12 Bininci Ögrencisi Kayit Yaptirdi

KMÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Organik Tarim Programina kayit yaptiran Gülcan Çaliskan heyecanli oldugunu belirterek, “Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini kazanmayi istiyordum ve bu istegimi gerçeklestirdigim için mutluyum. Buraya Kütahya’dan geldim fakat Karaman’i yaklasik bes yildir taniyorum. Ablam üniversitemizde ögretim görevlisi olarak çalismakta ve burada onunla birlikte yasayacagim. Bu yüzden Karaman’a ve üniversiteye alismam kolay olacak” dedi.
Karaman’in gelisime açik bir sehir oldugunu dile getiren Çaliskan, üniversitenin de çok çabuk bir sekilde gelistigini söyleyerek, “Kayit islemleri çok hizli bir sekilde gerçeklestiriliyor. Yaklasik bes dakika içinde kayit islemlerim tamamlandi. Üniversitenin 12 bininci ögrencisi olmak bana da farkli bir mutluluk yasatti. Üniversitemize tesekkür ediyorum” diye konustu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284