KMÜSEM’den Aile Danışmanlığı Kursu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KMÜSEM) tarafından düzenlenen ‘Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programı’ başvuruları başladı.

KMÜSEM’den Aile Danışmanlığı Kursu

Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Tıp, Hemşirelik, Çocuk Gelişimi lisans alanlarından birinden mezun olanların başvurabileceği kursun ön başvuruları 29 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığınca yayımlanan yönetmelikler çerçevesinde düzenlenecek kurs, 03 Aralık 2018 tarihinde başlayacak ve 300 saati teorik, 150 saati uygulama ve süpervizyon olmak üzere toplam 450 saat olacak.

Hafta içi grubuna 18.00-22.00, hafta sonu grubuna 09.00-18.00 saatleri arasında verilecek eğitimin ücreti 3 bin 800 TL olarak belirlendi.

Eğitim programı kapsamında; Aile Danışmanlığı İçin Temel Psikoloji, Aile Danışmanlığı Kuram ve Uygulamaları, Aile Danışmanlığı İlke ve Teknikleri, Aile ve Evlilik Süreçleri, Ailede Eğitim Süreci, Aile, Sağlık ve Cinsellik, Aile Danışmanlığı Süreci ve Becerileri, Aile Ekonomisi, İnsan İlişkileri ve İletişim, Uygulama ve Süpervizyon dersleri verilecek. Aile Danışmanlığı Kursu ile ilgili ayrıntılı bilgiye //kmu.edu.tr/sem adresinden ulaşabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284