Köy Okullarini Gezdiler

Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy 31 Ekim 2012 Çarsamba günü Sube Müdürü M.Akif Duman ile birlikte merkeze bagli Lale, Çatak, Burhan, Morcali ve Çukurbag köylerindeki okullarimizi ziyaret etti.

Köy Okullarini Gezdiler
Ziyarette okul müdür ve müdür yetkili ögretmenlerden okul hakkinda detayli bilgi aldi. Ögretmen ve ögrencilerle bir süre sohbet eden Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, amaçlarinin köyde okuyan ögrencilerin egitim ve yasantilariyla alakali durumlarini yerinde tespit etmek, köy okullarinda görev yapan ögretmenlerin çalisma kosullari ve durumlarini yerinde görerek, moral ve motivasyonlarini arttirmak oldugunu belirtti.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada, "Egitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli isimizdir. Bugün yaptigimiz ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadi. Ayni zamanda Okul Müdürleri ve ögretmen arkadaslarimizla görüsüp sorunlari hakkinda bilgiler aldik. Biz suna inaniyoruz ki sizin ihtiyaçlarinizi karsilar ve sikintilarinizi giderirsek buna paralel olarak egitimde hedefledigimiz basarinin gelecegine inaniyoruz. Okullarimizi dolasip eksiklikleri yerinde görmeye çalisarak fikir alisverisinde bulunuyoruz. Gelisimden ve degisimden haberdar olursak, çocuklarimizi gelecege daha hazir vaziyette yetistirmis oluruz. Her zaman onlarin yaninda oldugumuzu onlara hissettirerek, Imkanlar dahilinde tüm sorunlarini çözmeye çalisacagiz" dedi.
Il genelinde egitimin kalitesini her firsatta yükseltmek için çalisma içinde olacaklarini belirten Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, il genelinde tüm okullarda egitim ve ögretim süresinde kalici bir basari için alinacak tedbirleri okul idarecileri ve ögretmenlerimizle paylastiklarini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284