Kuntoğlu Başarılı Sprocuyu Kabul Etti

Ankara’da düzenlenen Türkiye Para-Taekwondo Şampiyonası’nda gümüş madalya sahibi olan Fatih Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Çamur, Okul Müdürü Durmuş Sayaslan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Kuntoğlu Başarılı Sprocuyu Kabul Etti

Ziyarette Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Durmuş Sayaslan, elde edilen başarılara ilişkin  İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na bilgi verdi.
Furkan Çamur’un, ilk defa katıldığı Türkiye Para-Taekwondo Şampiyonası’nda 75 kiloda gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi olduğunu söyleyen Durmuş Sayaslan, “Furkan elde ettiği bu başarı ile şubat ayında Antalya’da düzenlenecek Para-Taekwondo Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi ay yıldızlı forma altında temsil etme hakkı elde etti” dedi.
Fatih Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Çamur’u elde ettiği başarısından dolayı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, sportif alandaki başarıların önemli olduğunu ifade etti. Kuntoğlu, “Furkan başarısıyla ailesini, öğretmenlerini ve bizleri gururlandırdı. Furkan’ın elde ettiği başarı bundan sonra daha güzel başarılara imza atmasında önemli bir adım olacak. Öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmenlerine, antrenörüne ve ailesine teşekkür ederim. Öğrencimizin Antalya’da düzenlenecek Para-Taekwonda Dünya Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyarette ayrıca Okul Müdürü Durmuş Sayaslan başarısıyla arkadaşlarına örnek olan görme engelli Ayşe Çetin’i de İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile buluşturdu. Ayşe’nin çok başarılı bir öğrenci olduğunun altını çizen Durmuş Sayaslan, “Ayşe azmi ve çalışkanlığı ile herkese örnek oluyor. Sekiz dönemdir takdir belgesi alarak başarısını tescilleyen Ayşe’nin hedefi üniversiteyi kazanarak psikolojik danışman veya özel eğitim öğretmeni olmak” şekilde konuştu.
Ayşe’yi örnek başarısından dolayı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, insan hayatında yaşanan olumsuzlukların okuma aşkına engel olmayacağını belirtti. Kuntoğlu, “Hayatta bazen zorluklarla karşılaşılabilir. Eğer mücadele etmesini bilirsek bu bizi daha güçlü ve hazır hale getirir. Elde edilen her sonuç o zaman kıymetli bir anlam kazanır. Ayşe’nin başarısı da bu noktada büyük bir başarı. İnşallah tüm hayatına yansır ve hedeflerini gerçekleştirerek mutlu bir hayatı olur” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başarılı öğrencileri ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284