Kuntoğlu Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu okul ziyaretlerine devam ediyor. Kuntoğlu okul ziyaretleri kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulu öğrencileriyle bir araya gelirken Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bünyesinde bulunan uygulama otelinde de incelemelerde bulundu.

Kuntoğlu Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun ilk durağı Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul Müdürü Mehmet Yüksel’den okul hakkında bilgiler alan İl Müdürü Kuntoğlu, ayrıca okul bünyesinde yer alan ve yakın zamanda faaliyete geçmesi planlanan uygulama otelini gezerek incelemelerde bulundu.

Kuntoğlu Minik Öğrencilerle

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun bir diğer durağı ise Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulu oldu. Garnizon Komutanı İlhan Şen ile birlikte okulu ziyaret eden Mevlüt Kuntoğlu Okul Müdüresi Havva Nur Sezer’den okul hakkında bilgiler aldı. Sınıfları tek tek gezerek minik öğrencilerle buluşan İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, onlarla sohbet ederken günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284