Kutlu Dogum Etkinlikleri Sürüyor

Kâzimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi tarafindan hazirlanan Kutlu Dogum Haftasi Programi çesitli etkinlikler ve yogun katilimla Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Kâzimkarabekir Meslek Yüksekokulu eski binasinin salonunda gerçeklestirildi.

Kutlu Dogum Etkinlikleri Sürüyor

Kutlu Dogum Programina Ilçe Belediye Baskani Ali Ihsan Alanli, Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam, protokol üyeleri ile Kâzimkarabekir halki katildi.
Hz. Muhammed (S.A.V)’ in dünyaya tesrifinin 1444. Yildönümü münasebetiyle düzenlenen programa Kuran tilaveti ile baslandi. Açilis konusmasi yapan Kâzimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi Müdürü Halil Ibrahim Tüncer, “ Bizler bugün insanlik tarihini derinden etkilemis, mesajlariyla ve hayatiyla insanligin aydinlanmasina ve olgunlasmasina vesile olan Peygamber efendimiz dünyayi tesriflerinin 1444. Yilini idrak ediyoruz. Bu vesile ile Kazimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi olarak bu kutlu haftada güzel bir program hazirladik. Inaniyorum ki bu tür etkinlikler, toplumumuzda, Peygamberimizin yüce kisiliginin, örnek hayatinin dogru bir sekilde anlasilmasina ve hepimize tavsiye ettigi huzur ve sevgi ikliminin olusmasina çok anlamli katkilarda bulunacaktir “ dedi.
Program Lise ögretmenlerinin ilahi gösterileri, ögrencilerin siir okumalari, dua ve hadis çekilisleri ile devam etti. Program sonunda çekilisi kazanan misafirlere ödüller verildi.
Program sonunda konusma yapan Kâzimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam, “Bu güzel ve anlamli günde bu programi düzenleyen basta lise müdürümüz Halil Ibrahim Tüncer’e, tüm ögretmen arkadaslarima ve ögrencilerimize tesekkürlerimi sunarim. Bu tür programlarin Peygamber Efendimize duyulan sevgi ve bagliligin perçinlesmesine, aramizdaki saygi, muhabbet, kardeslik, paylasma duygularinin pekismesine vesile olmasini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum, geceniz hayirli olsun” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284