Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu Fransa Yolcusu

Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu proje ekibi projenin ikinci toplantisini yapmak üzere Fransa’ya gidiyor.

Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu Fransa Yolcusu
Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu proje ekibi toplanti öncesinde Il Milli Egitim Müdürü Bekir AKSOY’u makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Sube Müdürü Mehmet Akif DUMAN ve Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Biriminden Ramazan ARSLAN’inda katildigi ziyarette Okul Müdürü Ibrahim SAYIK; “Our Amazing Treasure Nature (Bizim Sasirtici Hazinemiz Doga) adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden alti personelimiz 09 Ocak-14 Ocak 2012 tarihleri arasinda Fransa’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz süresince ögrencilerimizde çevre bilinci olusturmayi hedeflemekteyiz’’ dedi.
 Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir AKSOY yaptigi açiklamada: “Projeler kapsaminda ilimizden ögretmen ve ögrencilerimizi Avrupa’nin farkli ülkelerine yolcu etmekten büyük bir memnuniyet duymaktayiz. Ilimizdeki egitim kurumlarimiz projeler alaninda üst düzey bir performans sergilemektedir. Avrupa’daki egitim kurumlari ile ortaklasa yapilan projeler araciligiyla kültürler arasi etkilesim saglanmakta ve ülkeler arasi bilgi ve tecrübe alisverisi yapilmaktadir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan basta okulumuzun idareci ve ögretmenlerine, Müdürlügümüzün Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Birimine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284