Maresal Mustafa Kemal Ilkokulu Portekiz’e Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Maresal Mustafa Kemal Ilkokulu 8-12 Ekim 2012 tarihleri arasinda Portekiz’e gitti.

Maresal Mustafa Kemal Ilkokulu Portekiz’e Gidiyor
Maresal Mustafa Kemal Ilkokulu proje ekibi Sube Müdürü Mehmet Akif Duman’in da katilimiyla Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ’u ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Ziyarette Okul Müdürü Ibrahim Sayik; “Our Amazing Treasure Nature- Bizim Sasirtici Hazinemiz Doga adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden üç personelimiz 08-12 Ekim tarihleri arasinda Portekiz’de gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz süresince ögrencilerimizde çevre bilinci olusturmayi hedeflemekteyiz’’ dedi.
Maresal Mustafa Kemal Ilkokulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada,“ Ilimizde 2005 yilindan beri projeler kapsaminda 358 ögrencimiz ile 609 idareci ve ögretmenimiz olmak üzere toplam 967 kisi Avrupa ülkelerine giderek proje alanlari ile ilgili staj ve inceleme yapma imkani bulmustur. Ayrica, Avrupa’nin farkli ülkelerinden 637 ögrenci ve egitimci ilimize gelerek Türk Milli Egitim Sistemini inceleme firsati bulmustur. Avrupa’daki egitim kurumlari ile ortaklasa yapilan projeler araciligiyla kültürler arasi etkilesim saglanmakta ve ülkeler arasi bilgi ve tecrübe alisverisi saglanmaktadir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan basta okulumuzun idareci ve ögretmenlerine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284