Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve öğrencilerde milli, manevi ve ahlaki değerleri geliştirmek, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek amacıyla ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor’ projesi kapsamında Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri aileleri ziyaret ettiler.

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluştu

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ümit Taşkuyu, Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor projesi kapsamında mahalle muhtarının önerileri doğrultusunda ailelerib belirlendiklerini belirtti. Ümit Taşkuyu, “Giyim ve el sanatları alanımızın başlattığı kıyafet toplama kampanyası doğrultusunda toplanan kıyafetlerden ailelerimize uygun olanları onarıp ailelerimiz için hazır hale getirdik. Yiyecek içecek alanındaki öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gıdalar ve çocuk gelişimi alanındaki ailelerimizin çocuklarının yaş gruplarına göre hazırlamış olduğu oyuncaklar ile kitap kampanyasından toplanan kitaplar ziyaretler yapılarak ailelere ulaştırılmıştır. Ayrıca ailelerimizin talebi üzerine evinde bulunan elektrik ve su tesisatındaki küçük arızalar onarılmıştır. Bilişim alanımız, tespit edilen ailelerin çocuklarının bilgisayardan daha iyi yararlanabilmesi için gerekli onarımları yapmış ve eğitici programlar yüklemiştir.” diye konuştu.

Projeye ek olarak ailelerle okulda yiyecek içecek alanımızın hazırladığı bir kahvaltı programıyla bir araya geldiklerinin altını çizen Okul Müdürü Ümit Taşkuyu, kahvaltı sonrası Bilişim Öğretmeni Raşit Duman tarafından güvenli internet kullanımı, cep telefonu dolandırıcılığı ve sosyal medyanın zararları konularında seminer verildiğini söyledi. Taşkuyu, “Kahvaltı sonrası Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu acil durumlarda ulaşılabilecek numaraların bulunduğu el broşürleri dağıtılmıştır. Daha çok kişiye ulaşmak adına Güldere Köyüne ziyarette bulunduk. Giyim ve üretim alanımızın onardığı kıyafetleri ve çocuk gelişimi ve eğitimi alanımızın yapmış olduğu oyuncakları köy okulunu ziyaret ederek çocuklara ulaştırdık” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284