Milletvekili Akgün Gevher Hatun Koleji’ni Ziyaret Etti

Ak Parti Milletvekili Mevlüt Akgün, Özel Gevher Hatun Ilkögretim Koleji’nde ögrenci velileri ile kahvaltida bulustu.

 Milletvekili Akgün Gevher Hatun Koleji’ni Ziyaret Etti

2013-2014 Egitim Ögretim yilina yeni binasinda baslayan Özel Gevher Hatun Kolejini ziyaretinde konusan Akgün , okulun basarilarini yakinen bildigini, kendi çocuklarinin da Ankara’daki Samanyolu Koleji’nde egitimlerine devam ettigini söyledi. Yurt disindaki okullari da ziyaret ettigini, maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemeyen, Anadolu insaninin da gayretlerini bizzat Güney Afrika’da Türk Okulu’nu ziyaretinde gördügünü dile getirdi.

Karaman’in Sariveliler ve Ayranci Ilçesi ile Akçasehir ve Suduragi Beldesi’nde görüstügü yöre insanlarindan da Okuma Salonlari ile ilgili güzellikleri, basarilari bildigini söyleyen Akgün, yeni okulun her anlamda ilimize katkida bulunmaya devam edecegine inandigini söyledi. Dershanelerle ilgili görüslerini de aktaran Akgün, bu konuda ulusal medyada haber olan düsüncelerini tekrar dile getirdi. Akgün, dershanelerin sinava hazirlikta önemli katkisi oldugunu, kaliteli liselere, üniversitelere yerlesme noktasinda Anadolu insani ve çocuklari için önemli kurumlar oldugunu belirtti.
Dershaneler ile ilgili yasanan süreçte istenmeyen bir ortamin olustuguna dikkatleri çeken Akgün, Bakanlar Kurulu görüsmesinden sonra 2015 yilina ertelenen durumun kendi teklifi ve talebi ile ortaya çiktigini dile getirdi.
Akgün birçok yerde dershanelerin egitim sisteminin bazi açiklarini da kapattigini anlatti. Akgün, “Çocuklarimin ikisi de ayni anda okuyordu, özel okulda okutmaya yetisemedim. Birini özel okuldan alip devlet okuluna gönderdim, takviye olsun diye de dershaneye yolladim. Çünkü dershaneler bu memleketin bir gerçegidir.” seklinde ifade etti.
Okul velileri Milletvekili Akgün’e dershaneler konusundaki durusundan ve görüslerinden dolayi hem tesekkür ettiler hem de kendisini desteklediklerini ifade ettiler. Akgün, kahvalti sonrasi okulu gezerek ilgililerden bilgi aldi.
Okul Müdürü Ali Celal Öztan, okulun egitimdeki kalitesi ve istikrarli basarisinin yaninda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de adini sik sik duyurduguna dikkatleri çekerek “Bu basarinin altinda fedakâr çalismalar ile ögrenci, veli ve ögretmen uyumu yatiyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284