Milli Egitim Müdürlügü Personeline Bilgisayar Kursu Verildi

Il Milli Egitim Müdürlügü Personelin kendini gelistirmesi açisindan bilgisayar egitimi normal olan personelin iyi bir bilgisayar kullanicisi olmasi, bilenlerin ise bilgilerini pekistirerek kendisini gelistirmesi, daha salikli ve hizli hizmet verilmesi amaçlandi.

Milli Egitim Müdürlügü Personeline Bilgisayar Kursu Verildi
Kurs, Halk Egitim Merkezinde 16–27 Ocak tarihlerinde yapildi. Personel iki gruba ayrilarak, birinci gruba sabah ikinci gruba ögleden sonra kurs verildi. Kursta ileri seviyede Microsoft Ofis Programi ve Donanim Bilgileri kursu verildi. Kurs Mebbis Formatörler Ibrahim Çigirgan, Hakan Atçeken ve Özgür Özkan tarafindan verildi. 
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konuyla ilgili yaptigi açiklamada,“Bilgisayar kursu düzenlememekteki amacimiz, hizli ve kaliteli hizmet sunmak için Milli Egitim Personeli gerekli bilgi donanimina sahip kilmak. Milli Egitim çalisani hizli ve eksiksiz hizmet için bilgisayar çaginda kendini sürekli gelistirmelidir Il Milli Egitim Müdürlügü olarak okullarimiza ögretmenlerimize, ögrencilerimize ve vatandaslarimiza daha hizli ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlarken bir yandan da çalisan personelimizin bilgi seviyesini en üst düzeylere çikartmayi hedefliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284