Ödülü Büyük Olan Yarışmaya Başvurular Başladı

Karayolu Trafik Güvenliğine ilişkin araç içinde emniyet kemeri kullanımının yaygınlaştırması amacıyla “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” konulu Fotoğraf - GİF ve Kısa Film, Afiş ve Slogan olmak üzere üç farklı kategoride ödüllü bir yarışma düzenlenecek.

Ödülü Büyük Olan Yarışmaya Başvurular Başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, trafik güvenliği konusunda çocuklarımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, onlara trafikte doğru davranışların kazandırılması amacıyla “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” adlı bir yarışma da dereceye girenler otomobil, tablet ve bilgisayar ile Paris Disneyland Gezisi ile ödüllendirilecek. 
“Bu Kemer Sana Çok Yakışır” konulu yarışmada Fotoğraf - GİF ve Kısa Film kategorisine 18 yaş üstü tüm bireyler ile 18 yaş altındaki bireyler yalnızca kanuni temsilcileri adıyla yarışmaya katılım sağlayabileceklerdir.
“Bu Kemer Sana Çok Yakışır” konulu yarışmada Afiş ve Slogan kategorilerine ülkemizdeki tüm ortaokul öğrencileri katılabilecektir. Katılımcıların eserlerinin dereceye girmesi durumunda katılımcılardan ayrıca öğrenim belgelerini ibraz etmeleri istenecektir. Ödülleri kanuni temsilcileri (veli/vasi) ile birlikte verilecektir.
Her bir kategoride en çok beğeni alan eserlerin ödüllendirileceği “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” isimli yarışmanın başvuru bilgilerine www.bukemersanacokyakisir.com linkinden ulaşılabilir. 


 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284