Ögretmen Ve Ögrencilerden Anlamli Klip

Ilimizde ögretmen ve ögrenciler tarafindan Van depreminde hayatini kaybeden ögretmenlerin anisina hazirlanan klip büyük begeni toplarken sosyal paylasim sitelerinde de izlenme rekoru kiriyor.

Ögretmen Ve Ögrencilerden Anlamli Klip
Merkeze bagli Egilmez Köyü Ilkögretim Okulu ögretmenleri ve ögrencileri, ögretmenler günü nedeniyle farkli bir etkinlige imza atmak istediler. Ögretmenler Van depreminde hayatini kaybeden meslektaslarinin anisina bir klip hazirlama karari aldilar. Tamamen amatörce de olsa hazirladiklari klipte hem kendileri hemde ögrencileri rol aldi.
Egilmez Ilkögretim Okulu Müdürü Özcan Üstün, 5 dakika olarak hazirladiklari “Benim Adim Ögretmen” klibini izleyen Vali Süleyman Kahraman ile Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy basta olmak üzere tüm ögretmenlerin begendigini söyleyerek, “Van depreminde hayatini kaybeden ögretmenlerimizin anisina ve ögretmenler gününde onlari da unutmadigimizi göstermek adina hazirladigimiz klip sosyal paylasim sitelerinde oldukça ilgi görüyor. Van’da hayatini kaybeden meslektaslarimizi bir kez daha saygiyla aniyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284