Öğretmenlerin Mesleki Gelişimlerine Katkı Sağlayacak Seminer Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli İshak Aşar, Karaman’daki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine seminer verdi.

Öğretmenlerin Mesleki Gelişimlerine Katkı Sağlayacak Seminer Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce yayımlanan “Öğretmenlik Mesleği Genel Yetenekleri” çerçevesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı” (DÖGEP) kapsamında Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İshak Aşar, Karaman’daki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine seminer verdi.

Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen programda İshak Aşar, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri öğretimde materyal kullanımının materyal çeşitleri ve içerik planlamaları, öğretim programlarının kazanımlarına uygun, öğrencileri derste daha etkin kılacak işitsel ve görsel materyallerin hazırlanması ve geliştirilmesi konularında öğretmenlere bilgiler verdi.

Programın sonunda Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali İyibaş tarafından İshak Aşar’a teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284