Okul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Okul Müdürleri Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu başkanlığında yapıldı.

Okul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Salonunda gerçekleşen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Abdurrahman Kurt ve Nurettin Doğan ile Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Karaman’daki okulların eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, MEİS veri girişleri, madde bağımlılığı ile mücadele, okuma yazma seferberliği, tasarruf tedbirleri, onarım talepleri, istenmeyen olayların yaşanmaması için okul giriş çıkışlarında güvenlik tedbirlerine dikkat edilmesi, bilim fuarları, bilim şenliği, okul servis araçları ve taşıma yoluyla okula gelen öğrencilere ilişkin açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Kuntoğlu, değerler eğitimi, fidan dikim etkinliği, sıfır atık projesi ve sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili çalışmalara destek verilmesinin bizi biz yapan insani vasıflara sahip bir millet olduğumuzun en büyük göstergesi olduğuna değindi.

Liderlikte iletişimin önemini vurgulayan Kuntoğlu, eğitim liderleri olarak okul yöneticilerinin muhtemel sorunların üstesinden gelmek için sağlıklı bir iletişim içerisinde bulunmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Ardından şube müdürleri tarafından yapılan birimleriyle ilgili bilgilendirmelerle; destek hizmetleri, iş kazasına yönelik önlemler, kadro değişikliklerinin zamanında bildirimi, DYS kullanımı, norm güncellemeleri, kurum standartları veri girişleri, sınav hizmetleri, destekleme ve yetiştirme kurslarına dair dikkat edilmesi gereken hususlarda açıklamalar yapıldı.

Toplantının son bölümünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, 3. ve 4. sınıflarda uygulanan yetenek taraması ve okulların spor tesislerinin kullanımına ilişkin bilgiler verdi.

Toplantı, soru cevapların ardından son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284