Okuma Bayrami Yapildi

Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu 1. sinif ögrencileri, okumayi yazmayi ögrenmenin mutlulugunu “Okuma Bayrami” programinda aileleri ile paylasti. Ögrenciler, Piri Reis Kültür Merkezi’nde hafta sonu, salonu dolduran misafirlere heyecanli ve keyifli dakikalar yasattilar.

Okuma Bayrami Yapildi
Program hakkinda bilgi veren okul müdürü Hilmi Erdogdu, “Birinci sinifa baslayan ögrenciler,   anne-babalarinin elini tutarak okula gelirler. Heyecanla siralara otururlar. Günler haftalar, aylar geçer. Ögretmenlerinin anlattigi masallari, öyküleri dinlerler. Toplama, çikarma islemleri yaparlar, sarkilar, marslar ögrenirler. Boyali kalemlerle resimler çizerler.
Elleriyle havaya, tahtaya, deftere yazilar yazarlar. Güler, oynarlar.Aldiklari egitim ve ögretimle hayata hazirlanirlar.Sira aldiklarinin karsiligini gösterme sirasidir.O gün, onlar için bayramdir.Bu bayramin adi “Okuma Bayrami” dir. Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu’nun minik ögrencileri de ögrendiklerini, yetenekleriyle birlestirerek ögretmenlerimiz, Bahar Tiske ve Büsra Uslu esliginde gerçeklestirdikleri “Okuma Bayrami”nda ailelerinin ve okulumuzun gurur kaynagi oldular. Hazirlanan program, siirler, marslar, müzikli dans gösterileri, ingilizce sarkilar ve okul marsimizin söylenmesiyle devam etti. Bütün ögrencilere okuma belgelerinin verilmesiyle sona eren programda, görevlerini zevkle yerine getiren ögrenciler büyük alkis topladi. Programda emegi geçen bütün arkadaslarima ve ögrenci velilerimize çok tesekkür ederim.” dedi.
Okuma bayram, yapilan ikramlarin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284