Okuma-Yazma Kursunu Bitirenlere Belgeleri Verildi

Okuma Yazma Seferberliği kapsamında Ahmet Yesevi Ortaokulu’nda açılan kursları başarıyla bitiren kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Okuma-Yazma Kursunu Bitirenlere Belgeleri Verildi

15 Mayıs 2018 Salı günü Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’nda düzenlenen törene ilimiz Valisi Fahri Meral’in eşi Zehra Meral, Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdulkadir Ak ve Haşim Tunca, Okul Müdürü Feyzan Koçak, öğretmenler, çalışanlar ve kursiyerler katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Okuma Yazma Seferberliği” kapsamında açılan kursları başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazanan kursiyerlere, programın sonunda Zehra Meral ve katılımcılar tarafından belgeleri verildi.

 Belge töreninin ardından Zehra Meral, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü’nün yıl boyunca yürüttüğü e - twinning projeleri olan “81 İl Bir Hikâye”, “Çocukla Çocuk Ol”, “Çıkışta Pazara Gel” projelerinin kapanış sergisi ve öğrencilerin görsel sanatlar dersinde yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaların yer aldığı resim sergisinin açılışına katıldı. Hayırlı olması dilekleriyle açılışı yapılan sergiyi gezen hanımefendi Zehra Meral, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284