“Okuma-Yazma Seferberliği” İlk Mezunlarını Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın hayata geçirmiş oldukları “Okuma - Yazma Seferberliği” projesinde programı başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

“Okuma-Yazma Seferberliği” İlk Mezunlarını Verdi

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okuma-Yazma Seferberliği” sertifika töreninde kursiyerlere sertifikaları 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Gazi İlkokulu Konferans salonunda düzenlenen törenle verildi. Sertifika törenine İlimiz Valisi Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Küçük, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, okuma-yazma kursiyerleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.
Burada kısa bir konuşma yapan Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Küçük; “Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın hayata geçirmiş oldukları okuma yazma seferberliği sertifika töreninin ilkini gerçekleştirileceğiz.  Okuma yazma seferberliği kursumuza toplamda 500 kişi katılmıştır. 100 kursiyerimize okuma yazma kursunu başarı ile tamamladığı için sertifikalarını vermekten onur ve gurur duyuyoruz”dedi
Program konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaların ilimiz Valisi Fahri Meral ile eşi Zehra Meral ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından verilmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflar çekilmesiyle son buldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284