Önce Kendini Yönet Konferansı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMU) Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu tarafından "Önce Kendini Yönet" adlı konferans düzenlendi.

Önce Kendini Yönet Konferansı

Mevlana Kalkanma Ajansı ve Karaman Yatırım Destek Ofisi’nin katkılarıyla düzenlenen ve öğrencilerin ilgiyle takip ettiği konferansı Genç İşadamı Tanzer Polat Yılmaz verdi.

Genç İşadamı Yılmaz, konferansta "Kariyer yönetimi, etkili görüşme teknikleri, Türkiye'de girişimcilik ve modern toplumda iletişimin evrimi" gibi konularda açıklamalarda bulundu.

İnsanın kendini yönetmesinde ego'nun büyük bir rol oynadığına dikkat çeken Tanzer Polat Yılmaz, Fatih'in İstanbul'u fethi ve kendisinin gençlere konferanslar vermesinin egonun sonucu olduğunu söyledi.

Sosyal medya kullanımı hakkında "Siz sosyal medyayı yönetiyorsanız bu güzel ama sosyal medya sizi yönetiyorsa yanlış " diyen Yılmaz verdiği örneklerle de konuyu destekledi.

"Ya en iyisini yapın, ya hiç yapmayın"

İnteraktif şekilde sunum yapan Yılmaz, "Yaptığınız iş ne olursa olsun başarılı olmak istiyorsanız sabırlı olun, bilgiyi kontrol edin, emek verdiğiniz yerlerde istikrarla yürüyün ve yaptığınız işin en iyisini yapın ya da hiç yapmayın" dedi.

Etkinlik hediye takdiminin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284