Ortaoba Ilkögretim Okulunda Kutlu Dogum Haftasi Kutlandi

Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy Ortaoba Ilkögretim Okulu tarafindan hazirlanan Kutlu Dogum Haftasi Etkinligine katildi.

Ortaoba Ilkögretim Okulunda Kutlu Dogum Haftasi Kutlandi
Ortaoba Ilkögretim Okulu tarafindan düzenlenen etkinlige Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Il Müftü yardimcisi Ziyaettin Kirboga, Sube Müdürü Akif duman, Ögretmenler, ögrenciler ve veliler katildi.
Okul Müdürü Erdal Demir’in açilis konusmasinin ardindan Il Müftü yardimcisi Ziyaettin Kirboga konusmasini yapti.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmasinda, “ Sevgi ve hosgörüde, ahlak ve merhamette, dogruluk ve dürüstlükte bize rehber olan Sevgili Peygamberimizi andigimiz bu hafta huzur ve mutlulugu O’nun karakterinde buluyoruz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin yasami, örnek sahsiyeti ve yaydigi evrensel mesaj hayatimizin mihveri olmustur. Yeryüzünde önemli gelismelere vesile olan, insanlarin gönlüne ferahlik, düsüncelerine berraklik kazandiran bu dogum, insanlik tarihinin en önemli olaylarindan biridir. Sevgili Peygamberimiz (s.a.s.)'nin dogumu kutlu ve mutlu bir olaydir. Peygamberler silsilesinin insanlara benimsetmege çalistiklari güzel huylari kastederek, "Ben güzel ahlâki tamamlamak üzere gönderildim" buyuran sevgili Peygamberimizin, gerçekten "güzel ahlâk"la yogrulmus hayat tecrübesini tanimaya, O'ndan yararlanmaya her zaman oldugu gibi bugün daha çok muhtaciz. Bu düsüncelerle Kutlu Dogum Haftasinin hayirlara vesile olmasini diliyorum”dedi
Il Milli Egitim Müdürünün konusmasindan sonra ögrenciler hazirlamis olduklari ilahileri koro halinde seslendirdiler. Ögrencilerin seslendirdigi ilahiler ve okuduklari siirler dinleyenler tarafindan büyük begeni topladi.
Program sonunda okulda yapilmis olan Kutlu Dogum Haftasi ile ilgili kompozisyon, siir ve resim dalinda dereceye giren ögrencilere ödül verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284