Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Moralleri Yüksek Tutuyor

Karaman Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 12.sinif ögrencilerine YGS öncesi sinav hazirlik çalismalari kapsaminda moral motivasyon için kahvalti sürprizi yapti.

 Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Moralleri Yüksek Tutuyor

 Kahvaltida okul idarecileri, ögretmenler, okul aile birligi baskani Hasan Elmas ve ögrencilerle bir araya gelindi.

Neseli geçen kahvaltida 12.siniflar adina Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ögrencilerinden Ahmet Zeyd Tekin bir konusma yaparak, bu organizasyonu düzenleyerek kendilerine destek veren tüm ögretmenlerine ve okul idarecilerine tesekkür ederek sinav için basari sözü verdi.
Okul Müdürü Emetullah Emre kahvalti sonrasi yaptigi konusmada, “ Geçtigimiz günlerde baslattigimiz çalismayla okulumuz adina YGS ve LYS hazirlik çalismalari kapsaminda çesitli dershanelerle iletisime geçilmistir. Deneme sinavlari ile yaprak testler alinarak etüt çalismalarinda kullanilmistir. Dershaneler ile yapilan isbirligi içerisinde okulumuzda 11. ve 12.sinif ögrencilerine yönelik YGS ve LYS sinav sistemi ile ilgili dershane temsilcisi Erol Çelebi ile okul rehber ögretmenimiz Abdurrahim Kara isbirliginde bir bilgilendirme semineri verilmistir. Son olarak düzenledigimiz kahvaltiyla ögrencilerimizle bir araya gelerek onlarin moralleri yüksek ve kendilerine duyduklari güvenle sinava girmelerinin basarilarina katki saglayacagina inaniyorum. Bu çalismalarin gerçeklesmesinde emegi geçen tüm ögretmenlerimize tesekkür eder, ögrencilerimize basarilar dilerim.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284