Özel Babaoğlu Anadolu Lisesinden Bursluluk Sınavı

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı 9-10 ve 11. sınıflara bursluluk sınavı açan Karamanın en köklü eğitim kurumu olmayı yaptıkları ile başaran Babaoğlu her sene olduğu gibi bursluluk sınavında da hedefini yüksek tutuyor.

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesinden Bursluluk Sınavı

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesinde saat 13.30’da başlayan bursluluk sınavına öğrencilerin katılımı çoktu. Öğrencilerin ulaşımını rahat yapabilmesi için Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanından saat 12.30 itibariyle ücretsiz olarak servisler kaldırıldı.

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Erkan; “Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi Karamanın en köklü eğitim kurumu olmasının tesadüf değil başarılar ile birlikte bu unvanımızı her geçen gün daha da pekiştiriyoruz. Eğitimde yeni yaklaşımlar ve öğretim alanında özverili çalışmalarımız halkımızın ve öğrencilerimizin takdirini topluyor Babaoğlu olarak biz hep bir aileyiz, öğrenci-öğretmen, veli-öğretmen, idareci-öğretmen, idareci-öğrenci ilişkileri gösteriyor ki bu sistemimizde başarılı olmuşuz. Babaoğu Ailesi olarak eğitim başta olmak üzere spor, sosyal aktiviteler, kariyer günleri gibi konularda da öğrencilerimizi yetiştirdiğimiz aileyiz bu aile gelecek nesillere hizmet etmenin verdiği gurur ve mutluluğun başka duygulara benzemediğini, gençlerimizi Milli ve Manevi duygularla besleyerek, Çevresine, Vatanına, Milletine hizmet edeceklerini bilerek çalışmalarımız bizleri mutluluğumuzun ve çalışmalarımızın ana kaynağıdır. Karaman halkına ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Sınava giren öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284