Özel Babaoglu, Dolu Dolu

Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari, her yil düzenledigi görkemli yilsonu gösterilerine bu yil da devam etti. 20-24 Mayis tarihleri arasinda yapilan programlarda, 1. sinif ve anasinifi ögrencileri, okulda ve Piri Reis Kültür Merkezi’nde ailelerine ve davetlilere keyifli anlar yasattilar.

 Özel Babaoglu, Dolu Dolu

 

Yil sonu gösterisi olarak hazirlanan bu özel etkinlikler için bilgi veren okul müdürü, Mustafa Ün:” 1. Sinif ögretmenlerimiz Turgut Küçük, Izzet Sinat ve Nevzat Erbay ile anasinifi ögretmenlerimiz, Nilay Evcen ve Mine Yalçin’in hazirladigi, diger ögretmen arkadaslarimizin katkilariyla, dört gün ayri ayri yapilan yil sonu gösterilerimizde, ögrencilerimiz ile bir kez daha gurur duyduk. Okulumuzda aldiklari egitimi yetenekleriyle birlestiren ögrencilerimiz siir, sarki, dans ve tiyatro performanslari ile bizlere tarifsiz duygular yasattilar. Gerek kostümleriyle, gerekse etkinliklerdeki sunumlariyla görevlerini fazlasiyla yerine getiren ögrencilerimiz aileleri tarafindan dakikalarca alkislandi. Programlarin sonunda, anasinifi ögrencilerimiz 1. sinifa, 1. sinif ögrencilerimiz ise akademik basarilarina hazir olduklarini gösterdiler. Önümüzdeki egitim ögretim yili basinda faaliyete geçecek olan ilkokul binamizda ögrenimine devam edecek olan bu ögrencilerimiz, daha kaliteli sartlarda egitim ögretim imkâni bulacaklar. Kapali spor salonumuz ve konferans salonumuzla birlikte ögrencilerimizin sosyal etkinliklerini çesitlendirmis olacagiz.
Sahip olduklari özgüven ve dogal davranislariyla dikkat çeken tüm ögrencilerimiz, gösterdikleri performanslariyla ailelerinin ve ögretmenlerinin begenisini kazandilar. Dört gün boyunca programlarin yürütülmesinde emegi geçen bütün personelimize, ögrencilerimizin anne, babalarina ve minik yavrularimiza çok tesekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284