Özel Babaoglu’na Bayram Erken Geldi

Bifa A.S.’nin geleneksel bayramlasma töreni, Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu’nda yapildi. Yaklasan kurban bayrami nedeniyle yapilan bayramlasma töreni, geleneklerimizi ve kültürümüzü sürdürecek olan ögrencilere örnek olarak Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu’nda yapildi.

Özel Babaoglu’na Bayram Erken Geldi
Bayramlasmaya Bifa A.S. Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu ve Yönetim Kurulu Baskani Necati Babaoglu katildi. Babaoglu, tüm okul personeli ile bayramlasarak, geleneklere bagliligi ve insana deger vermeyi bir kez daha göstermis oldu.
Özel Babaoglu Koleji’nin bütün personeli ve okuldaki bazi ögrencilerle bayramlasan Yilmaz Babaoglu, “Bifa ailesinde bayramlasmanin geleneksel olarak 30 yildir yapildigini belirtti ve tüm ögretmenlerin, çalisanlarin kurban bayramini kutladi. Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu’nu ülke çapinda çok iyi yerlere getiren ve verdikleri kaliteli egitimle, nitelikli gençler yetistiren okul personeline tesekkür ederek, bu gelenegin, yarinlarimizi emanet edecegimiz çocuklara model olmasini diledi.
Özel Babaoglu I.O. müdürü Hilmi Erdogdu, “Babaoglu Ailesi, her bayramda oldugu gibi kurban bayrami öncesinde de bizleri sevindirdi, deger verdi, yanimizda oldu. Ögretmenlerimizle ve bütün personelimizle tek tek bayramlasan, Yilmaz Babaoglu ve Necati Babaoglu’na tesekkür ederim. Bayramin birlik ve baraberlige çok ihtiyaci olan ülkemize, ilimize, bizden desteklerini esirgemeyen ögrenci velilerimize ve bütün ögrencilerimize, saglik, mutluluk ve basari getirmesini temenni ederim.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284