Özel Basari Ilkögretim Okulu Ingiltere’ye Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Özel Basari Ilkögretim Okulu proje ekibi projenin üçüncü toplantisini yapmak üzere Ingiltere’ye gidiyor.

Özel Basari Ilkögretim Okulu Ingiltere’ye Gidiyor
Özel Basari Ilkögretim Okulu Proje ekibi toplanti öncesinde Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Okul Müdürü Mehmet Cosar, “Sarkilarla ve Oyunlarla Dil Ögrenmek” adli projemiz kapsaminda 2 kisilik proje ekibimiz 23-29 Eylül 2012 tarihleri arasinda ingiltere’de gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz süresince oyunlar ve sarkilarla dil becerilerinin gelistirilmesini saglayarak yabanci dil ögretimine katkida bulunmayi, dil ögretimini siradanliktan kurtararak ögrenciler için daha eglenceli hale getirmeyi ayrica farkli kültürlerin bir araya gelmesiyle ülkeler arasinda dostluklar kurulmasini hedefliyoruz” dedi.
Özel Basari Ilkögretim Okulu proje ekibini agirlamaktan duydugu memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada, “Okullarimizin projeler aracigi ile yurtdisina çikmalari, farkli ülkeleri ve kültürleri tanimalari, Avrupali meslektaslarimizla birlikte çalisma deneyimi kazanmalari bizleri çok mutlu etmektedir. Projenizle egitim sistemimizde en önemli önceliklerimizden birisi olan yabanci dil ögretimine katkida bulunacaginiza ayrica ögretmenlerimiz ve ögrencilerimizin kisisel gelisimlerini artiracaginiza inaniyorum. Bu güzel çalismayi ortaya koyan basta okulumuzun idareci ve ögretmenlerine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284