Özel Basari Ilkögretim Okulundan Bir Ilk

Bu Benim Eserim Projesi kapsaminda hazirlamis olduklari “Ilk Teleskobum” adli projeleri ile Ankara’da final sergisine katilmaya hak kazanan Özel Basari Ilkögretim Okulu Türkiye genelinde ilk yüz proje içine girerek ilimizde bir ilke imza atti.

Özel Basari Ilkögretim Okulundan Bir Ilk

 Özel Basari Ilkögretim Okulu proje ekibi Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Sube Müdürü Mehmet Akif Duman ve Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Biriminden Selda Uzun’ un da katildigi ziyarette Okul Müdürü Mehmet Cosar, “Ögrencilerimiz K. Bilgehan Sak ve Mert Ertabak’in Fen ve Teknoloji ögretmenimiz Kadir Yetis’in danismanliginda hazirlamis olduklari “Ilk Teleskobum” adli projeleri ile Türkiye genelinde 86.234 proje içerisinde ilk yüz proje arasina girerek, Karaman ilimizde ilk kez final sergisine katilan okul olma hakkini kazanmistir. Ögrencilerimiz ve danisman ögretmenimizin özverili çalismalari ile hazirlamis olduklari projemizin bu basarisi bizleri mutlu etmis, önümüzdeki yillarda yapacagimiz çalismalarda okulumuz için motive edici bir etken olmustur.’ dedi.

Özel Basari Ilkögretim Okulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada, “ Bu Benim Eserim Projesi ögrencilerimizin Matematik ve Fen Bilimleri alaninda göstermis olduklari basarili çalismalari ortaya koymasi açisindan büyük önem arz etmektedir. Ülkemiz genelinde 7 yildir uygulanmakta olan bu proje kapsaminda ilk kez Karaman ilimizden bir projemiz Ankara’ da yapilan final sergisine katilmis ve ilk yüz proje içerisine girmistir. Özel Basari Ilkögretim Okulumuzun bu basarisi ilimiz adina  bizleri de gururlandirmistir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan basta ögrencilerimize, okulumuzun idareci ve ögretmenlerine tesekkür ediyor, bu basarinin tüm okullarimiza örnek teskil etmesini diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284