Özel Karadağ Anadolu Lisesi Yeni Eğitim Yılına Hazır

İlimizde Esentepe Mahallesi Pınarbaşı yolu üzerinde bulunan Özel Karadağ Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak.

Özel Karadağ Anadolu Lisesi Yeni Eğitim Yılına Hazır
Okul Müdürü Ahmet Onuralp konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Bakanlığımızın olurları ile Özel Karadağ Anadolu Lisesi olarak yeni binamızda eğitim öğretime başlayacağız” dedi.
Yeni Okul Binasının 21 derslikli, Fen, Bilişim, Görsel Sanatlar Laboratuarları, Amfi tiyatro, Cep Sineması, Kapalı Spor Salonu, Kapalı Halı Saha, Basketbol sahası, gezinti alanları, yemekhanesi ve kütüphanesiyle gerçek bir eğitim kompleksi olduğunu ifade etti.
Alanında uzman, kendini kanıtlamış, seçkin bir öğretim kadrosuna sahip olduklarını ifade eden Okul Müdürü Onuralp, 15 Ağustos tarihinde başlayan yaz kurslarının 9 Eylül’e kadar devam edeceğini ve eğitim desteği müracaatlarının da 2 Eylül’de sona ereceğini söyledi.
Onuralp, “Amacımız geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı Milli değerlerimize sahip çıkan Türk Milleti ve İnsanlık âleminin sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verecek,’’Fikri Hür, Vicdanı hür, İrfanı hür’’nesiller olarak yetiştirmektir. Çocuklarımızın ve halkımızın hizmetinde olmanın mutluluğu ile Okulumuzun Karaman’ımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 19:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284